ProductRolluiken

Rolluiken zijn op tal van manieren zeer nuttig en verhogen aanzienlijk het comfort van de eindgebruiker. Zowel op thermisch als akoestisch vlak bieden rolluiken een extra isolatie. In de zomer houden ze de zon en de hitte buiten, in de winter houden ze dan weer net de warmte binnen. Ook straat- en omgevingslawaai wordt gevoelig verminderd door rolluiken.

Daarnaast geven ze een verhoogd gevoel van veiligheid aangezien rolluiken de tijd om in een woning binnen te dringen aanzienlijk verlengen. Ze bieden ook extra privacy en maken dat je kamers kan verduisteren. Ideaal voor langslapers en zij die overdag kamers donker dienen te maken.

Officiële dealer van WILMS-systemen

Als dealer van de WILMS-systemen, kunnen wij verschillende systemen aanbieden:

  • Inbouwrolluiken zijn ook bekend als traditionele rolluiken. De as met het rolluikblad wordt in een “holle” ruimte boven het raam geplaatst. Dit type rolluik kan dus enkel worden geïnstalleerd als hiervoor de nodige plaats is voorzien.
  • Opbouwrolluiken behoren tot de meest performante rolluiken op de markt en zijn al volledig klaar voor de toekomst. De rolluikkasten zijn maximaal geïsoleerd, het systeem sluit naadloos aan op raam- of deurprofielen en biedt enkele esthetische troeven aan.
  • Voorzetrolluiken zijn het renovatieproduct bij uitstek. Woningen zonder rolluiken waarvan het buitenschrijnwerk niet aan vervanging toe is, kunnen dankzij het voorzetsysteem toch makkelijk van rolluiken worden voorzien. Zo installeer je snel en efficiënt extra veiligheid. Zoals de naam al aangeeft, worden voorzetrolluiken op de gevel voor het raam geplaatst. Een installatie in de dagopening is eveneens mogelijk, maar dan beperk je deels het zicht door de raam en is er minder lichtinval.
  • Bediening: Via een lint, koord, automatische veeras of stang kunnen de rolluiken manueel bediend worden. Tegenwoordig worden de meeste rolluiken echter van een buismotor voorzien. WILMS kiest hier voor slimme motoren die standaard voorzien zijn van een obstakeldetectie en een vorstbeveiliging. Het aansturen van de motor gebeurt door een schakelaar, maar u kan ook kiezen voor optimaal comfort met een draadloze bediening.

 

PrijsaanvraagWenst u een prijsaanvraag op maat

Laat hier uw gegevens na, en we contacteren u zo snel mogelijk.

Ik wens een prijs aan te vragen