PaginaHet bedrijf

Windout heeft een missie

Windout heeft als missie een flexibele en  betrouwbare partner te zijn voor alle opdrachten als het om buitenschrijnwerk gaat en pas tevreden is als diezelfde tevredenheid wordt bevestigd door de klant.

Familiale aanpak

Iedere belangrijke stap in het proces gebeurt onder het toeziend oog van onszelf:

Het commerciële en technisch aspect wordt ingevuld onder de verantwoordelijkheid van Jan en zijn team.  Hij zorgt, in samenspraak met de klant, voor een technisch sluitend, budgetvriendelijk en commercieel sluitende offerte en handelt deze af tot in detail.

De nodige studie, tekeningen en technische info worden indien nodig bezorgd. De daaropvolgende opmeting op de werf, bestelling en opvolging van de plaatsing tot het laatste afwerkingsprofieletje worden door hem verzorgd

De plaatsing wordt deskundig uitgevoerd door onze vaste partner D&V Montage BV. Deze zorgen voor een perfecte plaatsing, afregeling en dienst na verkoop.

Enkel tevreden klanten

Wij, als team streven ernaar elk project een persoonlijke aanpak te garanderen. Allen staan met de neus in dezelfde richting, dit van bij het eerste contact met de klant tot de uiteindelijke definitieve oplevering. Onze troef hierin is ook dat elkeen deel van de ander zijn taken op zich kan nemen en reeds neemt, om alles soepel te doen verlopen en flexibel te kunnen inspelen op wensen van de klant.