ProductRamen

Ramen, deuren, gordijngevels en vitrines

WINDOUT biedt een uitgebreid gamma aan ramen uit aluminium, PVC of hout. Ontdek hier de verschillende materialen en leveranciers: samen zoeken we graag uit welk materiaal het best bij uw persoonlijke project aansluit.

Ramen, deuren, gordijngevels en vitrines in ALU "Reynaers"

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1965 speelt Reynaers Aluminium een toonaangevende rol in de bouwsector. Haar profielsystemen zijn geëvolueerd van een esthetisch element tot een wezenlijk onderdeel van een gebouw. Om optimaal te beantwoorden aan de eisen van de internationale bouwmarkt koppelt Reynaers Aluminium steeds innovatieve ideeën aan de meest actuele verwerkingsmethodes. Reynaers stelt aluminium voorop als het materiaal bij uitstek om creatieve architectuur te realiseren en staaft de technische en creatieve mogelijkheden van aluminium profielen met veertig jaar ervaring.
http://www.reynaers.be/

Ramen en deuren in ALU "Isora"

Isora Alu-Systems is een innoverend bedrijf dat zich toelegt op snelle en correcte totaal toelevering van aluminium profielen (ISORA), ramen & deuren (ISORA WINDOWS), plaat -en plooiwerk (ISOCLAD) en muurroosters (ISOVENT) naar de professionele markt. Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten die we bereiken door enerzijds een totaalpakket van kwalitatieve producten aan te bieden aan concurrentiële voorwaarden, anderzijds door een persoonlijke ondersteuning per project op basis van jarenlange ervaring in de sector.
http://www.isora-alusystems.com/index.php

Ramen en deuren in PVC "SCHÜCO"

Schüco is marktleider op het gebied van duurzame gebouwen. Wij leveren sinds 1951 wereldwijd zonne-energie-systemen en duurzame oplossingen voor ramen, deuren en gevels. Met 5.000 medewerkers en 12.000 partnerbedrijven in 78 landen biedt Schüco de meest moderne kozijn- en geveltechniek en oplossingen voor het winnen van zonne-energie. Onze service houdt onder meer in een deskundige en individuele advisering voor architecten, investeerders, projectontwikkelaars en opdrachtgevers. Het hoofdkantoor van Schüco bevindt zich in Bielefeld (Dld). In 2012 realiseerden wij een omzet van 1,8 milliard Euro.
http://www.schueco.com/web/be

Gordijngevels in ALU "Alcoa" - in studie

Alcoa is ’s werelds meest vooraanstaande producent van primair en verwerkt aluminium, alsmede ’s werelds grootste bauxietwinner en raffinadeur van aluminiumoxide. Alcoa geldt niet alleen als uitvinder van de moderne aluminiumindustrie, maar heeft ook gezorgd voor belangrijke mijlpalen op innovatiegebied in de lucht- en ruimtevaart, automobielsector, verpakkingsindustrie, bouw, commerciële transportbranche, consumentenelektronica en industriële markten in de afgelopen 125 jaar. Tot de oplossingen die Alcoa op de markt brengt behoren onder andere gewalste producten, extrusies van harde legeringen en smeedwerk, alsmede Alcoa® wielen, bevestigingssystemen, precisie- en investeringsgietwerk, en bouwsystemen, plus expertise in andere lichte metalen zoals titanium en op nikkel gebaseerde superlegeringen. Alcoa heeft circa 61.000 medewerkers in 30 landen over de hele wereld.
https://www.alcoa.com/belgium/nl/info_page/home.asp

PrijsaanvraagWenst u een prijsaanvraag op maat

Laat hier uw gegevens na, en we contacteren u zo snel mogelijk.

Ik wens een prijs aan te vragen