PaginaHet bedrijf

Windout heeft een missie

WINDOUT * Glas-en gevelarchitectuur – heeft een missie Met meer dan 35 jaar ervaring in ons team streven we naar exclusieve creaties , absolute topkwaliteit en een professionele- & gepersonaliseerde aanpak.

Neem alvast een kijkje op onze impressie pagina en geniet mee van enkele prachtige realisatie.

Familiale aanpak

Iedere belangrijke stap in het proces gebeurt onder het toeziend oog van onszelf:

Het commerciële en technisch aspect wordt ingevuld onder de verantwoordelijkheid van Jan en zijn team.  Hij zorgt, in samenspraak met de klant, voor een technisch sluitend, budgetvriendelijk en commercieel sluitende offerte en handelt deze af tot in detail.

De nodige studie, tekeningen en technische info worden indien nodig bezorgd. De daaropvolgende opmeting op de werf, bestelling en opvolging van de plaatsing tot het laatste afwerkingsprofieltje worden door hem verzorgd

De plaatsing wordt deskundig uitgevoerd door onze vaste partner D&V Montage BV. Deze zorgen voor een perfecte plaatsing, afregeling en dienst na verkoop.

Enkel tevreden klanten

Wij, als team streven ernaar elk project een persoonlijke aanpak te garanderen. Allen staan met de neus in dezelfde richting, dit van bij het eerste contact met de klant tot de uiteindelijke definitieve oplevering. Onze troef hierin is ook dat elkeen deel van de ander zijn taken op zich kan nemen en reeds neemt, om alles soepel te doen verlopen en flexibel te kunnen inspelen op wensen van de klant.

Impressies