Windout - Ramen en deuren

Windout: wie?

WINDOUT is de betrouwbare en professionele partner voor ramen, deuren, gordijngevels, vitrines en glaswerken voor zowel renovatie als voor nieuwbouw. Als jong en fris bedrijf, met samen méér dan 35jaar ervaring, staan wij in voor het ontwerp en plaatsing van topkwaliteit. Tot ons klantenbestand behoren zowel bedrijven, hoofdaannemers, sleutel op de deur-bouwers, projectontwikkelaars en particulieren. In beperkte mate voeren wij ook opdrachten uit voor gemeentelijke-en overheidsdiensten.

WINDOUT volgt een dossier technisch op de voet op. Wij werken enkel met leveranciers waarvan hun producten zelf aan de strengste regels en normen zijn onderworpen. Wij beperken ons niet tot het aanbieden van één merk.
Door het voortdurend opvolgen van de marktevolutie en zijn product kennis is Windout steeds in staat u een "up-to-date" voorstel uit te werken. Elegantie en schoonheid, gekoppeld aan de strengste kwaliteitsnormen op de markt.

WINDOUT staat garant voor een perfecte, complete uitvoering en dit binnen een strikt bepaalde termijn. Dit tot de laatste spreekwoordelijke vijs. Door met vaste partners te werken kan Windout kwaliteit, stipte afspraken en een betrouwbare service in opvolging en dienst na verkoop garanderen als geen ander.